Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ !!

  ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ                                  ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ


 

ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ 
ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΝ

ΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΦΑΣΜΑΤΑ Κ.Λ.Π. 

ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΝ ΕΠΙΔΡΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΩΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ. Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΛΗΜΜΕΛΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΟΡΙΟ ΥΛΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΥΓΡΗΣ ΑΕΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ.

 


ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΥΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΑ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΞ΄ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΟ ΑΙΤΙΑ  ΤΗΝ ΑΜΕΘΕΚΤΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝΟΣ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. 

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η΄ ΑΠΕΛΛΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΟΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΣΟ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΛΗΘΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.

ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ( ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ) ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ Η΄ ΕΙΚΟΝΕΣ ΨΕΥΔΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΙΟΙ ΟΣΙΟΙ Κ.ΛΠ.

 



ΟΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΚΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΚΙΒΔΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΕΣΜΙΟ ΛΗΘΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ.

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΛΙΣΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ https://theanw600.blogspot.com

 

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ.


ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ...


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ



ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΑ ΝΑ

 ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ!



Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις και ζητάει άτομα για την επάνδρωσή τους.


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ο Παγκόσμιος Ανθρωποκεντρικός Οργανισμός Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις, ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους Έλληνες Πολίτες, σε όλους τους Έλλην ανθρώπους σε όλη την Ελληνική επικράτεια, σε όλον πλανήτη παντού, όπου υπάρχουν άνθρωποι.
Τώρα είναι η ώρα που μπορούμε όλοι μαζί!

Τώρα είναι η ώρα της ολικής συστράτευσης, όλων των Ελλήνων πολιτών για την τεράστια απελευθέρωσή μας με την συλλογική συνδρομή όλων, στην οργανωμένη δομή και δόμηση του αληθινού κράτους μας για την επαναφορά της Αλήθειας, του Δικαίου, για την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας.

Εκατοντάδες αυτόνομοι οργανισμοί Ελλήνων Συνέλευσις ιδρύονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια από πολίτες που εισέρχονται στην τεράστια λεωφόρο της απελευθέρωσης και ενώνονται στην διαδικασία της ολότητάς τους διαθέτοντας την ενέργειά τους στην δράση της αναγνώρισης και κατάκτησης όλων των αληθειών των δικαίων και των δικαιωμάτων τους.

Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις τηρώντας τις καταστατικές διαδικασίες στην απόλυτη ένωσή μας όπου στην βάση της ως θεμέλια υπάρχουν οι αξίες και οι αρχές της πραγματικής Ελλάνιας Δημοκρατίας μας.

Καλούμε και προσκαλούμε αυτή την ύστατη ώρα όλους τους Έλληνες αδελφούς μας να ενωθούμε για να διοικήσουν και να πραγματώσουν την Ελλήνων Πολιτεία, την πραγματική Δημοκρατία μέσα από τις ίδιες τις δράσεις που θα εκτελέσουν οι ίδιοι και πρέπει όλοι να πάρουν θέση.

Αυτό ήδη συμβαίνει από χιλιάδες Έλληνες πολίτες και θα πολλαπλασιαστεί και θα αναχθεί στην ενότητά μας, στην ένωση όλων μας για να τελειώσει μια για πάντα κάθε δυναστεία, κάθε ψευτοπολιτική, κάθε ψευτοϊδεολογία και να εισέλθουμε στην Ελλήνων Πολιτεία ως πραγματικοί πολίτες.

Έλληνα πολίτη. Είμαστε έτοιμοι και ικανοί όλοι μας και σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα, ως πραγματικός πολίτης και όχι ως ψηφοφόρος, γιατί αυτό που λείπει σήμερα από την πολιτεία μας είναι οι πολίτες, που στο σύνολό τους, συστήνουν την Δημοκρατεά τους, η οποία σήμερα στον πλανήτη προφέρεται ως δημοκρατία.
Έλληνα πολίτη. Τώρα είναι η ώρα να δείξεις την προσωπικότητά σου για να ενωθεί η ολότητα των Ελλήνων πολιτών για όλα τα δίκαια και τα δικά μας.

Έλληνα πολίτη. Πάρε θέση τώρα και ως άνθρωπος και ως πραγματικός πολίτης που ζεις και βιώνεις την ενσάρκωσή σου.
Είναι καθήκον σου να πάρεις θέση τώρα και να μετέχεις με κρίση και αρχή στα κοινά όλου του ελεύθερου συνόλου σου. 
Είναι η ώρα να σηκωθείς όρθιος ως πολίτης και να εγκαθιδρύσουμε την πολιτεία των πολιτών που αυτή είναι η πραγματική Ελλάνια Δημοκρατία και έχει μόνο δημόσια διοίκηση και δεν έχει κόμματα, δεν έχει δόγματα, δεν έχει χρώματα.



Τώρα μπορείς να έχεις όλες τις προϋποθέσεις στα χέρια σου. Και τα ακίνητα και τα καταστατικά και την δομή και τη δόμηση και όλα τα αδέλφια σου μαζί, σαν μια σφαίρα πυρός. Αυτή είναι η Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτή είναι η Ελλήνων Πολιτεία. Αυτή είναι η πραγματική Δημοκρατία.

Σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα που ενώνονται οι Έλλην Άνθρωποι. Έλλην είναι το κωδικό όνομα του Ανθρώπου και αν τώρα που συμβαίνει η τεράστια ένωση τους δεν είσαι μαζί με τους ανθρώπους, ποια άλλη μπορεί να είναι η θέση σου; Τι άλλο μπορεί να είσαι;
Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις θέση και να ενδώσεις στην πόλη σου, στη γειτονιά σου, και να ενώσεις τον εαυτό σου με όλους τους ανθρώπους γιατί αυτό που λείπει σήμερα και συμβαίνει ήδη με τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό Ελλήνων Συνέλευσις είναι η ένωση όλων των Ανθρώπων.
Τώρα μπορείς. Έλα μαζί μας για την Απελευθέρωσή σου. Για τον Πλούτο σου. Για την Ισχύ σου. Για την Δύναμή σου. Για την Υγεία σου.


ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 699 321 7039, 698 424 1081, 694 583 9930





ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ 


ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

(συνδεσμος)


ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ
(συνδεσμος)



ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ “ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ” ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΓΡΑΦΗΣ:
                                                      (συνδεσμος)


Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ 
ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
(συνδεσμος)


ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ "ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ-ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ"
(συνδεσμος)

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ Ε5
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

==========================================================================================

ΣΤΟΧΟΙ-ΣΚΟΠΟΙ-ΣΧΕΔΙΟ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΣΟΥ!!!!
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

===================================================================================
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ 600 ΔΙΣ
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΧΣ
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

==========================================================================
ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

===================================================================================
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Ε.ΣΥ 
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

===================================================================================
ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE E-SY NEWS
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ 
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ


===================================================================================
 Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ-ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

============================================================================


ΠΗΓΗ https://esykpdkentrikisellados1.blogspot.com/2020/12/o-monos-dromos-anaktisis-tis-aftognwsias.html

Δεν υπάρχουν σχόλια