Τσόμσκι: Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για την καταστροφή της Ελλάδας από Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ.

  





Στην “Οδό Δραχμής” ειμαστε επιφυλακτικοί για τις πολλές θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν, ιδιάιτερα στη σημερινή εποχή των fake news και του ανεξέλεγκτου διαδικτύου, όπου ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει. Όμως, όταν ένας από τους μεγαλύτερους διανοητές της εποχής μας ο Νομπελίστας Νόαμ Τσόμσκι αναφέρεται σε οργανωμένο σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας από το ΔΝΤ και την ΕΕ δεν μπορούμε να το αντιπαρέλθουμε ή να το αγνοήσουμε όπως κάνουν τα συστημικά ΜΜΕ.
Με δεδομένο ότι η κατολίσθηση της χώρας στον Καιάδα της καταστροφής συνεχίζεται και επιτείνεται, θεωρούμε επίκαιρες τις σχετικές απόψεις του σοφού Τσόμσκι ο οποίος σε παλαιότερη συνέντευξή του ( Δεκ. 2016), ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές έχει τονίσει πως πράγματι “υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από ΔΝΤ και ΕΕ με σκοπό την καταστροφή της Ελλάδας” Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η χώρα μας καταστρέφεται βάσει σχεδίου, με σκοπό την τελική υποδούλωσή της η οποία θα χρησιμεύσει σαν «μάθημα» σε οποιονδήποτε πιστεύει ότι μπορεί να αντισταθεί.
Με τον Νόαμ Τσόμσκι συμφωνεί και o καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Μισούρι, Μάικλ Χάντσον, ο οποίος κρίνει ότι η παραμονή στο ευρώ θα οδηγήσει το Βερολίνο στην επίτευξη του στόχου του που δεν είναι άλλος από το να συντρίψει την Ελλάδα. Ο Χάντσον θεωρεί ότι καλύτερη επιλογή για το χρέος είναι να προσφύγει η Ελλάδα νομικά στο Διεθνές Δικαστήριο καταγγέλλοντάς το ως απεχθές και στο διάστημα μέχρι να βγει η απόφαση, να προετοιμαστεί για την έξοδο από το ευρώ, καθώς κρίνει ότι η παραμονή σ’ αυτό θα οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου του Βερολίνου: να συντρίψει την Ελλάδα.Ποια είναι η αποτίμησή σας για τη συμφωνία ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές;

Μοιάζει σαν η Ελλάδα να παραδόθηκε έπειτα από μια στρατιωτική επέμβαση, η οποία έχει στόχο τα εδάφη σας, τα «ασημικά» σας, αλλά και τον δημόσιο τομέα. Το δίλημμα ήταν «παραδοθείτε τώρα, διότι αργότερα θα είναι χειρότερα». Ετσι, ο Τσίπρας παραδόθηκε ολοκληρωτικά.Όμως δεν έπρεπε να το κάνει αυτό. Πίστευε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να εγκαταλείψει το ευρώ. Ωστόσο, δεν ήταν τόσο δύσκολο να βγείτε από το ευρώ. Θα υπήρχε μια μεταβατική περίοδος, στη διάρκεια της οποίας η ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να αναλάβει τον έλεγχο των τραπεζών που θα κατέρρεαν. Η ανάληψη αυτού του ελέγχου δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

Εάν η κυβέρνηση το είχε κάνει και τις είχε εθνικοποιήσει, τότε θα είχε εξασφαλίσει τα μέσα πληρωμής κατά τη διάρκεια μετάβασης και έτσι θα έσωζε τον δημόσιο τομέα, τις συντάξεις και την περιουσία της χώρας. Έπρεπε να πει [στους δανειστές], «εάν δεν καταλήξουμε σε συμφωνία, θα αποκηρύξουμε το χρέος προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την τρόικα».Αυτό το χρέος ήταν απεχθές, όπως είπε και η Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος που συστάθηκε από τη Βουλή. Το ΔΝΤ παραδέχτηκε ότι η συμφωνία για το δάνειο του 2010 δεν θα έπρεπε να έχει υπογραφεί. Η διεφθαρμένη ηγεσία του ΔΝΤ και ο Στρος-Καν παρέκαμψαν τους δικούς του κανόνες και η ελληνική κυβέρνηση έπρεπε να υποστηρίξει ότι αυτό ήταν λάθος και εξαιτίας αυτού ο λαός υπέφερε πολλά δεινά.


Δεδομένου ότι η τελευταία έκθεση του ΔΝΤ αποδεικνύει ότι η συνέχιση της λιτότητας κάνει τα πράγματα χειρότερα, πιστεύετε ότι η Ελλάδα θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπη με μια κρίση χρέους;

Θα είναι μια πολύ χειρότερη κρίση από την προηγούμενη. Το κόστος ζωής θα αυξηθεί για τους Έλληνες περί το 30%, οι φόροι θα αυξηθούν επιπλέον γύρω στο 20% και το στύψιμο αυτό θα αναγκάσει σχεδόν το ένα πέμπτο του πληθυσμού να μεταναστεύσει πολύ γρήγορα.Πρόθεση της Ευρώπης είναι να συντρίψει παντελώς την Ελλάδα. Ίσως και ένα εκατομμύριο Έλληνες εργάτες θα αναγκαστούν να πάνε στη Γερμανία και σε άλλες χώρες και θα συμβάλουν στην πτώση των μισθών πανευρωπαϊκά. Είναι ένας ταξικός πόλεμος ενάντια στους εργαζόμενους της Ευρώπης.


Τι σημαίνει αυτό για τη δημοκρατία στην Ευρώπη;
Προφανώς, με τους όρους αυτής της διάσωσης, η δημοκρατία είναι απλά σκουπίδια, όπως γράφτηκε σ’ ένα πρόσφατο άρθρο. Θυμάστε πως όταν ο Παπανδρέου ήταν να θέσει τους όρους για το πρώτο δάνειο σε δημοψήφισμα, αμέσως η Μέρκελ και ο Σαρκοζί του είπαν ότι δεν μπορεί να το κάνει, διότι όλοι [οι δανειστές] ήταν ενάντια.Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που κάνει το χρέος απεχθές, διότι η κυβέρνηση πήρε το δάνειο χωρίς να ρωτήσει τους πολίτες, οι οποίοι εκείνη την περίοδο ήταν στους δρόμους και διαμαρτύρονταν.
Η Ελλάδα θα έπρεπε να το κυνηγήσει αυτό και νομικά. Δηλαδή ότι δεν πρέπει να πληρώσει την τρόικα. Η υπόθεση θα χρειαστεί από πέντε έως δέκα χρόνια στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.Σ’ αυτό το διάστημα η Ελλάδα θα έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί για να εγκαταλείψει το ευρώ και να ανακτήσει τις δυνάμεις της και την ανάπτυξή της. Τώρα όμως δεν υπάρχει καμία ελπίδα ανάκαμψης, καθώς έχεις μια ξένη χώρα η οποία έρχεται και σου αφαιρεί περιουσία και δημόσια αγαθά. Η κυβέρνηση Παπανδρέου πήρε το δάνειο χωρίς να ρωτήσει τους πολίτες. Η Ελλάδα θα έπρεπε να το κυνηγήσει αυτό νομικά. Δηλαδή ότι δεν πρέπει να πληρώσει την τρόικα. Η υπόθεση θα χρειαστεί από πέντε έως δέκα χρόνια στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Σ’ αυτό το διάστημα θα έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί για να εγκαταλείψει το ευρώ και να ανακτήσει τις δυνάμεις και την ανάπτυξή της.

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

  



ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ

ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥΣ

ΠΟΥ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ

ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΠΟΤΑΜΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

ΝΕΚΡΟΠΟΤΑΜΟ

ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΕΝΑΝ ΠΟΤΑΜΟ

ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΟΣ ΙΣΡΑΗΛ


ΕΝΑΝ ΠΟΤΑΜΟ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΛΥΝΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΗΙΝΑ ΕΤΗ

ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΓΚΑΝΕΙΕΣ ΜΑΓΕΙΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ

ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ


ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΚΑΙ ΕΚΧΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ


ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ;;

ΟΠΩΣ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥΣ;;

ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ;;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ;;


ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥΣ

(ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΛΑ)

ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΙΟΡΔΑΝΗ


ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ

ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ

ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ



ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ


ΕΑΝ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΗΡΙΔΑΝΟ

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ


ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΟΤΑΜΟ

ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ


ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ


ΑΠΟΔΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ!!


ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ

ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ


Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ

ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ


ΑΥΤΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ

ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ

ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ


ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ

ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ

ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!!


ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ

ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ

ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ

ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!


ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ


ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΟΥ

ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ


ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ

ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!!


ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ

ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ

ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!

ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΡΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΗ

ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΙ

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ!!  

  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : ΡΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΗΛΙΑΚΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΩΡΑΛΟΙ ΤΟΥ 13 ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ

ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ



ΠΗΓΗ

https://www.aitherikigrafi.gr/iliako-kosmiko-oraloi-13-omega


 ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΕΠΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΙΩΝΕΙ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. 



ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΗΓΗ https://omitostisariandis.blogspot.com/2020/11/blog-post_20.html?spref=fb&fbclid=IwAR3H73PnbAaalmY02Vl258hqp1DkeBQv8r1ECzT5IcX07qeL6sruPVpsMhY

Ο Μπάρακ Ομπάμα αποκαλύπτει πως Παπανδρέου, Παπαδήμος, Βενιζέλος κατέστρεψαν την Ελλάδα για να σώσουν τους Γερμανούς

 


 Ο Μπάρακ Ομπάμα αποκαλύπτει πως φθάσαμε στην Ελληνική οικονομική τραγωδία: Από τη Μέρκελ και τον Σαρκοζί στους «καταστροφείς» Παπανδρέου, Παπαδήμο, Βενιζέλο

Στα ήδη πολύκροτα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Γη της Επαγγελίας», ο πρώην Πρόεδρος των Η.Π.Α. τονίζει μεταξύ άλλων,  αναφερόμενος σε Μέρκελ και Σαρκοζί: «Παρατήρησα πως σπάνια ανέφεραν ότι οι γερμανικές και γαλλικές τράπεζες ήταν από τους μεγαλύτερους δανειστές της Ελλάδας ή ότι μεγάλο μέρος του χρέους των Ελλήνων είχε συσσωρευτεί αγοράζοντας γερμανικές και γαλλικές εξαγωγές».

Εδώ ο Μπάρακ Ομπάμα δεν «ξεμπροστιάζει» όμως μόνο Μέρκελ και Σαρκοζί, αλλά και όλους εκείνους που τότε κυβερνούσαν την Ελλάδα και έκαναν τα πάντα για να διασώσουν τους δανειστές -ιδίως Γερμανία και Γαλλία- σε βάρος της Ελληνικής οικονομίας. Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα όπως μας τα δίνει, κατά βάθος, ο ίδιος ο Μπάρακ Ομπάμα.

 

Η Ελλάδα υπερχρεώθηκε διότι ιδίως Γερμανία και Γαλλία μας δάνειζαν ασυστόλως, έτσι ώστε να αγοράζουμε γερμανικά και γαλλικά προϊόντα. Κυρίως δε εξοπλιστικά! Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες ήταν «γεμάτες» από ελληνικά ομόλογα δανεισμού, ύψους πολλών δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ. Και όταν με την καταστροφική πολιτική του Γ. Παπανδρέου για την προσφυγή στο Μνημόνιο και στο ΔΝΤ «έσπασε» η φούσκα του Ελληνικού χρέους, Μέρκελ και Σαρκοζί -κυρίως δε η Μέρκελ- έσπευσαν να σώσουν τις τράπεζές τους από τα ελληνικά ομόλογα.

 

Και τι έκαναν, δίχως ντροπή και δίχως καμμιά αλληλεγγύη απέναντι στην δύσμοιρη Ελλάδα, που την κυβερνούσε ο «καταστροφέας» Γ. Παπανδρέου; Μολονότι Μέρκελ και Σαρκοζίγνώριζαν καλά ότι μόνη σωτηρία για την Ελλάδα ήταν το άμεσο «κούρεμα» του χρέους, έκαναν το αντίθετο. Μας «παραμύθιαζαν» ότι το χρέος είναι «βιώσιμο» (!), και  μαζί τους συμφωνούσε ο Γ. Παπανδρέου και ο υπουργός του Γ. Παπακωνσταντίνου!! Μάλιστα έφτασαν να κατηγορούν περίπου ως «προδότες» όσους έλεγαν το αντίθετο, δηλαδή την αλήθεια!!

 

Έτσι Μέρκελ και Σαρκοζί κέρδισαν όλο το χρόνο να «ξεφορτωθούν» οι Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες τα ομόλογα του Ελληνικού χρέους και να τα «φορτώσουν», με την ανοχή της Τράπεζας της Ελλάδος τότε, στις Ελληνικές Τράπεζες. Γι΄ αυτό και όταν κατέρρεε ο Γ. Παπανδρέου δεν άφησαν την Ελλάδα να πάει σε εκλογές αλλά επέβαλαν, τον Νοέμβριο του 2011, την Κυβέρνηση Παπαδήμου. Και αυτό γιατί δεν είχαν «ξεφορτώσει» όλα τα ομόλογά τους σε Ελληνικές Τράπεζες, τους έλειπαν μερικοί μήνες! Όταν τελικά τα κατάφεραν, και όλο το βάρος έπεσε στις Ελληνικές Τράπεζες, επέβαλαν στη δοτή Κυβέρνηση Παπαδήμου,με υπουργό Οικονομικών τον Ευάγγελο Βανιζέλο, το «κούρεμα» του Ελληνικού χρέους!!

 

Και τι συνέβη με το PSI, το οποίο ακόμη και σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσιάζει ως «σωτηρία»; Το ακριβώς αντίθετο. Το «κούρεμα» του χρέους μας το πλήρωσαν, στο σύνολό του, οι Ελληνικές Τράπεζες, τα Ασφαλιστικά μας Ταμεία και οι μικροομολογιούχοι, αφού σε αυτούς είχε «φορτωθεί» πια όλο το χρέος.

 

Τα αποτελέσματα είναι γνωστά:

 

• Οι Ελληνικές Τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν πολλές φορές, αποκλειστικά με χρήματα του Ελληνικού Λαού. Παρά τις «τονωτικές» ενέσεις όμως ουδέποτε κατάφεραν να ανακάμψουν. Ακόμη και σήμερα «φυτοζωούν», πληρώνοντας τα σπασμένα του PSI, ενώ τα λεφτά του Λαού πήγαν κυριολεκτικά «στο βρόντο».

 

• Τα Ασφαλιστικά Ταμεία ουδέποτε ανακεφαλαιοποιήθηκαν, και γι΄ αυτό έχουν καταρρεύσει. Δηλαδή έχει καταρρεύσει όλο το ασφαλιστικό μας σύστημα, σε βαθμό ώστε οι σημερινοί σαραντάρηδες να μην ξέρουν αν θα πάρουν ποτέ έστω και στοιχειώδη σύνταξη.

 

• Τα μεγαλύτερα θύματα όμως υπήρξαν οι εκατοντάδες χιλιάδες μικροομολογιούχοι.  Οι οποίοι όχι μόνο δεν αποζημιώθηκαν, αλλά τα έχασαν όλα. Και μαζί έχασαν κάθε εμπιστοσύνη στο Κράτος, το οποίο τους κορόιδεψε και «έφαγε» τον ιδρώτα τους.

Αυτό είναι το πρωτοφανές πολιτικό «έγκλημα» των Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου και Ευ. Βενιζέλου εις βάρος του Ελληνικού Λαού: Η πλήρης κατάρρευση της Ελληνικής Οικονομίας για να σωθούν οι Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες. Μέρκελ και Σαρκοζί κοίταζαν τις χώρες τους. Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμος και Ευ. Βενιζέλος θυσίασαν, για την πολιτική «καρέκλα», την Ελληνική Οικονομία. Ας πάψει λοιπόν, ιδίως ο Ευ. Βανιζέλος, να παριστάνει το «σωτήρα» ή, έστω, και τον πολιτικώς «αθώο». Το πολιτικό μας σύστημα τον έχει «ξεβράσει» για πάντα, και στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού έχει «πτωχεύσει». Γι΄αυτό οδήγησε το ΠΑΣΟΚ στην καταστροφή και γι΄ αυτό δεν τόλμησε να κατεβεί ούτε για βουλευτής στη Θεσσαλονίκη ή αλλού. Γι΄ αυτό ως και η Φώφη Γεννηματά τον θεώρησε άχρηστο και βαρίδι για το ΠΑΣΟΚ και τον εκπαραθύρωσε. Η εκδίκηση της ιστορίας: Η Φώφη  Γεννηματά έγραψε το πολιτικό τέλος του άχρηστου πολιτικού Ευ. Βενιζέλου. Και μεταξύ μας, δίκιο είχε. Ό,τι «κύκλους», «τρίγωνα» ή «τετράγωνα» να αν οργανώνει ο Ευ. Βενιζέλος, η ετυμηγορία της κοινωνίας είναι αμείλικτη: Στα αζήτητα!!

 

Καταλήγοντας, αξίζει να θυμηθούμε μια ιστορία της εποχής, με «πρωταγωνιστή» τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, που δείχνει πως και γιατί το τότε και σημερινό πολιτικό και οικονομικό «κατεστημένο» δεν τον θέλει ζωγραφιστό, αφού ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε πάντα αίσθηση καθήκοντος. Ως απλός βουλευτής -ο Σαμαράς, τότε Πρόεδρος της Ν.Δ., δεν τον ήθελε ούτε «ζωγραφιστό», ακριβώς γιατί δεν ήταν του χεριού του- έβλεπε καλά τι πήγαινε να γίνει με το «ξεφόρτωμα» των ομολόγων του Ελληνικού χρέους από τις ξένες τράπεζες στις ελληνικές.

 

Το Νοέμβριο -2 Νοεμβρίου- λοιπόν του 2011, ενώ δηλαδή ήταν ακόμη καιρός, κατέθεσε στον τότε υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων, καταγγέλοντας το «ξεφόρτωμα» των ομολόγων του Ελληνικού χρέους σε βάρος της Ελληνικής Οικονομίας, και συγκεκριμένα σε βάρος των Ελληνικών Τραπεζών, των Ασφαλιστικών Ταμείων και των μικροομολογιούχων.

 

Ο «μεγαλόσχημος» Ευ. Βενιζέλος, παραβιάζοντας στυγνά τον Κανονισμό της Βουλής, ουδέποτε απάντησε στον Προκόπη Παυλόπουλο. Και η Τράπεζα της Ελλάδος τότε, «στην υπηρεσία» της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου και του Ευ. Βενιζέλου, ειρωνευόταν -όχι μέσω του Διοικητή Γ. Προβόπουλου, που «απαξίωσε» να απαντήσει, αλλά μέσω  κάποιου διευθυντή της- τον Προκόπη Παυλόπουλο ότι δεν γνωρίζει καλά τα οικονομικά…..

 

Ώσπου, τον Σεπτέμβριο του 2012 και μετά νέο αίτημα του τότε βουλευτή ακόμη Προκόπη Παυλόπουλου, ήρθε -προς τιμήν του- ο τότε υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας και τον επιβεβαίωσε πλήρως για τις αλχημείες Βενιζέλου για το PSI. Και να σκεφτεί κανείς ότι σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «στάζει μέλι» πάντα για τον Ευ. Βενιζέλο, ενώ είναι γνωστό τι αισθάνεται για τον Προκόπη Παυλόπουλο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να μεταλλάξει τη Ν.Δ. για να μη θυμίζει σε τίποτα τη μεγάλη εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή και των επιγόνων του. Προσπαθεί να την κάνει «παράρτημα» του «Σημιτιστάν» και των ομοίων του. Δεν θα τα καταφέρει, ας το καταλάβει καλά!

 

Με την ευκαιρία, μεγάλε Πρόεδρε Μπάρακ Ομπάμα, οι Έλληνες σε ευχαριστούμε γιατί με τα απομνημονεύματά σου έκανες παγκοσμίως γνωστό τι σημαίνει η Γερμανία της Μέρκελ αλλά και ποιοι κυβέρνησαν, δυστυχώς, την Ελλάδα σε κρίσιμες στιγμές. Σε ευχαριστούμε δηλαδή και για το ότι, έστω και χωρίς να το κάνεις ευθέως, μας θύμισες ποια ήταν η «τριάδα» της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας: Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμος, Ευ. Βενιζέλος….

ΠΗΓΗ https://goumakaterina.blogspot.com/2020/11/o%20mparak-ompama-apokalyptei.html?fbclid=IwAR23y4urTXpePIZ8XkdFHOYj2PAjxlmoxPmrvwwgCyWcQoMVVy9wOdQ2lhA

ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

  ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ CIA (CENTRAL INTELLIGENCE SERVICE - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΡΩΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΣΤΟ WORD FACT BOOK ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.

(ΒΛΕΠΕ:https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2079rank.html)

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (CIAΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1947.

Η CIA ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS (1944), (ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ), ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ, ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ, ΚΛΠ).

Η ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ CIA ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΟΣ.

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, (ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, REAL ESTATE, Κ.Α.).

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ (ΒΛΕΠΕ: https://alfeiospotamos.gr/?p=27246):

«Η CIA ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS(1944) ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ 44 ΧΩΡΕΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η CIA ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1944 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. Η CIA ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ BRETTON WOODS ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΣΟΥΝ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΑΥΤΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΝΩ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΔΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ Η ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗ Η ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ (SECURITY) ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ROTHSCHILD, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ».

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΕ VIDEO ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ VERIANET.GR, ΣΤΙΣ  14-11-2015ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ CIA.


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=WOanJ_TtOY8

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ  ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.

(ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑΣ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=s_fucAg-_10)

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ SITE ΤΗΣ CIA ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΡΩΣΤΟΥΝ!

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ, (ΒΛΕΠΕ: https://blogs.imf.org/2019/12/17/new-data-on-world-debt-a-dive-into-country-numbers/#:~:text=The%20new%20update%20of%20the,trillion%20when%20compared%20to%202017.), ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 2018 ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΤΑ 188 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ:

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ;

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ;

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ; 

ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 27 ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ 27 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΒΛΕΠΕ:

https://europa.eu/european-union/about-eu/figures/living_el#population

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ SITE ΤΗΣ CIA, ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ 27 ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE TOY ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ, (ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗ ΧΡΕΟΣ), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑ. 

Α/Α

ΧΩΡΑ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ

ΧΡΕΟΣ ΧΩΡΑΣ ($)

ΧΡΕΟΣ

ΑΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ($)

1

ΑΥΣΤΡΙΑ

 8.915.382

630,800,000,000

70.754

2

ΒΕΛΓΙΟ

11.530.853

1,281,000,000,000

111.093

3

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

6.951.482

39,970,000,000

5.750

4

ΓΑΛΛΙΑ

67.098.000

5,360,000,000,000

79.883

5

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

83.122.889

5,326,000,000,000

64.074

6

ΔΑΝΙΑ

5.825.337

484,800,000,000

83.223

7

ΕΛΛΑΣ

10.816.286

506,600,000,000

46.837

8

ΕΣΘΟΝΙΑ

1.328.976

19,050,000,000

14.334

9

ΙΡΛΑΝΔΙΑ

4.977.400

2,470,000,000,000

496.243

10

ΙΣΠΑΝΙΑ

47.329.981

2,094,000,000,000

44.243

11

ΙΤΑΛΙΑ

60.218.431

2,444,000,000,000

40.586

12

ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ

17.414.806

4,063,000,000,000

233.307

13

ΚΡΟΑΤΙΑ

4.058.165

43,950,000,000

10.830

14

ΚΥΠΡΟΣ

875.900

95,280,000,000

108.780

15

ΛΕΤΟΝΙΑ

1.908.100

40,020,000,000

20.974

16

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

2.794.329

34,480,000,000

12.339

17

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

626.108

3,781,000,000,000

6.038.894

18

ΜΑΛΤΑ

514.564

90,980,000,000

176.810

19

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

9.769.526

131,800,000,000

13.491

20

ΠΟΛΩΝΙΑ

38.382.600

362,000,000,000

9.431

21

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

10.295.909

449,000,000,000

43.610

22

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

19.318.000

94,170,000,000

4.875

23

ΣΛΟΒΑΚΙΑ

5.460.136

75,040,000,000

13.743

24

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

2.095.861

46.300.000,000

22.091

25

ΣΟΥΗΔΙΑ

10.358.000

939.900.000.000

90.741

26

ΤΣΕΧΙΑ

10.699.142

145.800.000,000

13.627

27

ΦΙΛΑΝΔΙΑ

5.528.442

150.600.000.000

27.241

28

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (ΕΤΑΙΡΙΑ)

446.855.629

29.270.000.000.000

65.502.140

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2016 ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΣΟ ΜΕ 29,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ($) 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ SITE ΤΗΣ CIA, (ΒΛΕΠΕ: https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ee.html,Preliminary statement) ΑΝ ΚΑΙ Η  «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ»ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΝΝΟΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΘΝΗ: ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ (ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ) ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ. ΕΤΣΙ, Η ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ ΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ THE WORLD FACTBOOK. ΩΣΤΟΣΟ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΧΩΡΑΣ. 

ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ 27 ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ.

 

27 ΧΩΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ

ΧΡΕΟΣ ($)

ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΧΡΕΟΥΣ ΑΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ($)

 

27 ΧΩΡΕΣ

446.855.629

39,658,000,000,000

88.751

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, (ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 46.837 ΔΟΛΑΡΙΑ), ΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ 129 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ 6.038.894 ΔΟΛΑΡΙΑ, Ή ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΑΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ 5 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ 233.307 ΔΟΛΑΡΙΑ, Κ.Α.

ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΦΠΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, (ΒΛΕΠΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/Φόρος_προστιθέμενης_αξίας ΚΑΙ  ΦΕΚ Α' 248/07-11-2000) ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΦΠΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ»Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ¼ ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΣΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΕ 27,8 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ 27 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ 37,6 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ Η «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΠΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΥΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ  ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 65,4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ, Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

ΠΗΓΗ https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2020/10/blog-post_19.html?fbclid=IwAR3qhbs1ws6W7BotwzyDOIulTSCF5jejwUO6NABgr0W2WXgZrCsHOtUZsDU